Ingen har fortalt meg at det regner hver dag

ARC-eventyret er over og det karibiske eventyr har startet. Ruta så langt har vært St. Lucia (Rodney Bay)- St. VincVincentent ( Wallilabou bayog Kingstown) Bequia ( P Mogenort Elizabeth) – Canouan (Charlestown). Atle dro hjem fra St. Lucia mens Kristin, Anne og Espen kom på i Kingstown.

Det har vært fin seiling med kuling og bris om hverandre ettersom regnskyene har blåst avgårde. Hittil har det regnet hver eneste dag og hver eneste natt. Det kraftigste regnværet hadde vi i dag med 35 knops vind og store regndråper. Kliss våte alle sammen! Nå, noen timer etter, har vi lufttørke det meste unntatt baken.

OBS! Yngve har badet!

Så langt har vi hatt gode erfaringer med «havneforholdene»; Vi har blitt møtt av en kar som leier ut bøyer og har ligget trygt hver natt. I port Elisabetzh var det bare en renne inn med 40 cm under kjølen så der var vi glad for at bøyemannen møtte oss utefor sanddynene og kjørte foran oss inn. Det har ikke vært så masete med selgere som vi har hørt og forestilt oss. Vi kjøper litt fra salgsbåtene, men opplever det ikke som påtrengende.

Vi seiler og soler oss videre. Tobago Bays er neste stopp.

/ Øivind

16 kommentarer til «Ingen har fortalt meg at det regner hver dag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.